Вицепрезидентката на Аржентина избегна на косъм смъртта, след като пистолетът на въоръжен

...
Вицепрезидентката на Аржентина избегна на косъм смъртта, след като пистолетът на въоръжен
Коментари Харесай

Вицепрезидентката на Аржентина се разминава на косъм със смъртта

Вицепрезидентката на Аржентина избегна на косъм гибелта, откакто пистолетът на въоръжен мъж засече, до момента в който той се прицелваше в нея, съобщи Би Би Си.

Кристина Фернандес де Кирхнер поздравяваше последователи пред дома си, когато нападателят излезе от тълпата и насочи револвер в лицето й.

Президентът Алберто Фернандес сподели, че револверът е бил зареден с пет патрона, само че не е съумял да стреля.

Кирхнер е подсъдима в дело за корупция и се е връщала от съда при опита да бъде убита. Тя отхвърля отправените към нея обвинения.

Полицията заяви, че стрелецът, който локалните медии идентифицираха като 35-годишен бразилец, е арестуван. Властите се пробват да открият претекста за нападението.

В послание към нацията късно в четвъртък вечерта господин Фернандес сподели: „ Кристина остава жива, тъй като по причина, която към момента не е механически доказана, револверът, в който имаше пет патрона, не стреля ".

Той осъждади нападателя и сподели, че покушението против Кирхнер е един от " най-сериозните " произшествия, откогато страната се е върнала към демокрацията през 1983 година

„ Можем да не сме съгласни, можем да имаме дълбоки несъгласия, само че речта на омразата не може да има, тъй като поражда принуждение и няма късмет насилието да съществува редом с демокрацията “, каза Фернандес.

Той също по този начин разгласи почивен ден в петък, с цел да даде време на аржентинците да " изразят себе си в отбрана на живота, демокрацията и в взаимност с нашия вицепрезидент ".

Кадри, публикувани в локалните медии, демонстрират мъжа, насочващ револвер на сантиметри от главата на вицепрезидентката и като че ли опитващ се да стреля. След това Кирхнер навежда глава, само че не се чува изстрел.

El video del arma contra
— Lautaro Maislin (@LautaroMaislin)

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-ново
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР